onsdag 14 augusti 2013

Jag fick ett mail............

...........med förfrågan om jag ville lägga upp en puff i min blogg

Det gör jag med glädje efter att ha läst det här, dels för jag på nära håll sett vad cancer kan göra, dels för att jag gillar initiativet eftersom jag är övertygad om att en människa mår bäst av att ha ett arbete:

Hej!
Jag heter L och bor i T.
Först vill jag instämma med de andra angående Oskar........här har jag utelämnat lite privat information som inte har med själva frågan att göra

Nu till mitt ärende:
Sedan tre månader tillbaks deltar jag i ett sysselsättningsprojekt – ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för Cancerfonden. Just nu Iphoneskal för 4 och 5. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och alla intäkter går till vår insamling hos Cancerfonden.

Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för. Och jag är otroligt glad att jag får göra något vettigt när jag är i Fas 3!

Länken till ForLifes hemsida hittar ni HÄR
1 kommentar:

  1. Bra initiativ!! :) Och fint att du fick så många bra råd om Kungen och att det verkar lösa sig? Klemar

    SvaraRadera