onsdag 15 maj 2013

Väntar lite

Nej det blir inte den här ljuvliga lilla mjukisen. Inser att jag vill ha två vuxna katter så nu kikar jag efter omplaceringskatter. Inget lätt beslut för jag är ju så klart alldeles kär i den här lilla saken men det känns trots det som ett bra beslut

17 kommentarer:

 1. Mycket bra beslut!! Det finns så många vuxna fina kissar som behöver nån som tar hand om dem. Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min förra katt kom från katthem så det känns helt rätt.
   Kram

   Radera
 2. Synd på den lille sötisen (en egen Muffin till Rosen :o)) men gillar ändå ditt beslut! Finns alldeles för många vuxna katter som behöver någon som du. Håller tummarna att du hittar dina nya kompisar snart :o) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är ju helt bedårande men det är ju det där med att det finns så många övergivna som behöver nytt hem så det här känns väldigt rätt.
   Kram!

   Radera
 3. Även om han är bedårade så beundrar jag ditt beslut. Min bror jobbade ett tag på katthem och har två katter därifrån. Den ena har jag sett typ 2 ggr trots att han haft den i flera år, så skygg är den fortfarande för "främlingar". Det är nästan bara brorsan som får kela med den. Så det behövs verkligen ett kärleksfullt hem som jag vet att de skulle få hos dig.

  kram

  SvaraRadera
 4. Den är ju helt underbart söt! Men jag tycker som de andra att du gör ett bra beslut, det finns så många katter som skulle behöva ett nytt hem och du är den perfekta personen att ta hand om en sådan katt. Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, jag gillar ditt beslut. Det finns så många katter som behöver ett hem som du kan erbjuda. Hurra för dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Komplimang för ditt beslut!! Hade själv haft vääääldigt svårt avstå sötnosen på bild men du gör ju en insats, om det nu blir så. Håller tummar, tassar o tår..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 7. Tack vad söta ni är <3 Även om jag nu får vänta längre innan jag får nya kamrater som skulle må bra som innekatter på Hornsgatan känns det väldigt rätt.
  Kram på er!

  SvaraRadera
 8. Tycker också du gör såå rätt!
  Har också varit på vår stads katthem ibland och kikat och oj vad många fina missar det sitter där och väntar på ett hem. För mig har det inte varit aktuellt än med tanke på 2 hundar och 1 misse:)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 9. Här går det undan - jag har redan en stilig herre på gång!
  Kram

  SvaraRadera
 10. En sån rar liten luddig kisse, men jag förstår och tycker du gjort ett klokt beslut, ska bli spännande att se framöver vilken fin kisse du får hem.
  Kram
  Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å han är vacker men massor av röd och vit päls - kommer bilder senare i kväll tror jag :)
   Kram

   Radera
 11. En riktig sötnos men jag kan förstå ditt val. Dels är det ju en tuff tid med kattbebis och som sagt, det finns så många vuxna kissar som behöver en Ros:)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Och då kan jag ju tipsa dig om att Ronnebys Hittekatter just skickat upp ett tiotal jättefina, långhåriga katter från ett ärende till Stockholms katthem...
  Jättevackra men alldeles för många där de bodde.
  Kan det vara nåt? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://ronnebyshittekatter.se/2013/04/26/30-katter-behover-jourhemadoptionshem-manga-draktiga/

   Radera
 13. Katt ska man ju välja med omsorg, blir spännande att se vem det blir! Vad roligt att du har bestämt dug, kommer bli toppen med katt :-) Beundrar ditt beslut att vänta och ta en vuxen katt, finns så många katter som behöver bra hem!
  Kram

  SvaraRadera