onsdag 6 juni 2012

Har ni deepFLINGfyndat :)

Berätta i så fall – jag är otillständigt nyfiken haha.

logo-2011b

Själv var jag i säng innan mailet kom och sov sött till för en stund sedan så för mig var det kört. Känns bara bra för jag har en tendens att ibland shoppa på rea baraföratt. Himla dumt och jag gör nu mitt bästa för att bara ta hem det jag verkligen verkligen vill ha oavsett hur bra rea det är.

Ha det fint i dag – med eller utan reaklick!

Kram

6 kommentarer:

 1. Jag var vaken när mailet kom, men hittade inga måsten så det blev inte att sitta uppe till tolvsnåret för min del. Just nu känner jag mig nöjd med min Mollyrob, förutom ett par cardigans som kom förra hösten. Jag kanske ska slänga ut en efterlysning:)
  Ha en underbar dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det lite skönt att känna sig nöjd och mätt på kläder! det kan ju så klart gå över men jag hoppas att det håller i sig :)
  Kram och ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Nej inga fynd med det finns en goding på MilkandHoney....:-D som jag fnular lite på..
  kramar och ha en skön dag!
  L

  SvaraRadera
 4. Jag slog till på en Colbert i vitt som jag funderat på ett bra tag. Känns bra, jag har ju shoppat sparsamt under våren ( med mina mått mätt he he) men en hunkydory reklamerades i veckan och då uppstod liksom en vakans. Helnöjd!
  Må gott, kramis!

  SvaraRadera
 5. Kom inte in på sidan tyvärr.
  Får kolla igen =)

  SvaraRadera
 6. Kom inte heller in (imorse) men när jag väl gjorde det var det väldigt utplockat i storlekar. De vita jeansen hade inte suttit så dumt :) Men så är det det där med de svajande storlekarna.. Kram

  SvaraRadera